VIER VOETERS

Voor het wereldwijde VIER VOETERS zijn donatiepagina’s met slimme formulieren van groot belang. Daarom maakt VIER VOETERS gebruik van de formulieren in de Growing Minds FormSuite, dat gekoppeld is aan Marketing Cloud voor passende e-mailopvolging.

Customized solutions

VIER VOETERS biedt noodhulp aan dieren in rampgebieden, vangt (misbruikte) dieren op in haar opvangcentra en zet zich in om het gedrag van mensen tegenover dieren te verbeteren. Om haar doelen na te streven, zijn donaties onmisbaar. Daarom heeft VIER VOETERS Growing Minds gevraagd diverse donatiepagina’s te ontwikkelen met bijbehorende formulieren, bedankpagina’s en bevestigingsmails.

Eén van de wensen van VIER VOETERS was om beeld een prominentere rol te laten spelen. De formulieren zijn daarom zo ontworpen dat het beeld goed zichtbaar is, maar het uiteindelijk niet afleidt van het daadwerkelijke donatieformulier.

Voorbeelden van de formulieren voor VIER VOETERS

In de Growing Minds FormSuite kunnen gemakkelijk formulieren worden toegevoegd en aangepast. Door de koppeling met Marketing Cloud ontvangen nieuwe donateurs automatisch gepersonaliseerde bevestigingsmails. Marketing Cloud is een innovatieve technologie waarmee je marketing op een eenvoudige manier integreert in alle klantprocessen.
Growing Minds is partner van Salesforce Foundation en Salesforce Marketing Cloud.

Interesse in een samenwerking?

Heb je interesse in een samenwerking met Growing Minds? Dan neem contact met ons op.

Terug naar cases