Custom made campagne KWF live: Voor wie brandt jouw lampion?

Voor wie doneer jij? Eerder in 2016 ontwikkelden we samen met KWF en Kapooow de ‘Ik doneer voor…’ campagne. Een custom made donatiepagina met video caroussel was het prachtige resultaat. De campagne was zo’n enorm succes voor KWF, dat deze momenteel wordt opgevolgd door de ‘lampion campagne’.

Met de oproep ‘Voor wie brandt jouw lampion?’ wordt mensen gevraagd een lampion te doneren die op 30 december de Afsluitdijk verlicht. Bekijk hier de actie en doe mee! Je ervaart dan gelijk hoe een formulier werkt, en welke bedanktmail jij ontvangt uit Marketing Cloud.

Doelstelling en flow

In de avond van 30 december wil KWF de Afsluitdijk van begin tot eind verlichten met lampionnen. Om mensen te steunen die met kanker te maken hebben. In het formulier kun je een naam noteren van de persoon aan wie jij denkt. De naam wordt met de hand op de lampion geschreven. Jij ontvangt een digitale versie van jouw persoonlijke lampion in de bevestigingsmail en na het doen van jouw donatie kun je ‘de lampion’ delen op Facebook. Op de interactieve kaart onder het formulier kan iedereen zien hoeveel lampionnen er al zijn gedoneerd en waar jouw lampion op 30 december een plekje krijgt op de Afsluitdijk. Met de lampion draag je bij aan nieuwe doorbraken in kankeronderzoek.

 

Terug naar nieuws