We zijn een innovatieve en datagedreven organisatie

Alles begon met een warm hart voor de goede doelen sector en dit is nog steeds een essentieel deel van ons DNA. We doen veel Marketing Cloud implementaties voor non-profit organisaties, maar tegenwoordig zetten we onze deskundigheid ook in voor commerciële bedrijven. Waarom? Omdat wij en onze verschillende klanten veel halen uit deze kruisbestuiving; kennis, ervaring en creativiteit. Ons klantenbestand reikt van KWF en internationale klanten zoals Vier Voeters (Four Paws) tot Audi van Pon Automotive.

Van mini bedrijf naar innovatief team
In de afgelopen 6 jaar zijn we geëvolueerd van een klein marketingadviesbureau naar een innovatieve en datagedreven organisatie die uitblinkt in het technische deel dat hoort bij het online verbinden van mensen. Hier zijn we gekomen door mee te groeien en voorop te lopen in de voortdurende digitale transformatie. Nog steeds gaan we graag op de hordes vooruit, innoveren we, onderzoeken we en willen we alles halen uit groeiende digitale mogelijkheden. We testen, testen en testen zodat we elke keer weer een betere versie van onszelf worden.

De mensen achter Growing Minds
Ontmoet het team van Growing Minds. We zijn creatieve denkers, digital geeks, doeners, probleemoplossers, life savers en drukverlagers. Als team vormen we een positieve energie vanuit verschillende persoonlijke ambities en passies. Deze eigenschappen zie je terugkomen in het werk dat we doen.

Het team

Expertises:

Thijs Hoffmann

Founder en strategist

Ooit begon Thijs, grondlegger van Growing Minds, als marketingadviseur voor goede doelen. Nu is hij een sterke strateeg met een flink pak ervaring in CRM, zowel in de commerciële als non-profit sector. Creatieve concepten uitdenken en klantcontactstrategieën opzetten is waar hij goed in is.

Expertises: strategie, concepten, CRM

Carola Kleijer - Lubberman

COO, HR en Projectmanager

Begonnen als Projectmanager is Carola nu vooral verantwoordelijk voor het interne reilen en zeilen van ons bedrijf. Met haar projectmanagers-hart werkt ze ook graag mee aan de leukste projecten. Heb je interesse om bij Growing Minds te komen werken? Geef haar dan een belletje! Als HR manager vindt ze het leuk om te horen wat je kunt en wat je zoekt.

Expertises: projectmanagement, online marketing, online campagnes, communicatietrajecten

Tarek van der Linde

Technisch implementatie mngr.

Voor Tarek is geen implementatie te gek. Als Technisch Implementatie Manager is hij nauw betrokken bij en gespecialiseerd in het complexe koppelproces dat hoort bij Marketing Cloud implementaties. Zoals het verzorgen van de datastromen tussen Marketing Cloud en Salesforce, maar ook de koppeling met formulierdata. FormSuite is zijn trots!

Expertises: CRM, databases, interfaces, systeem architectuur, projectmanagement

Rituparna Paul

Back-end Developer

Als oud-docent informatica op een middelbare school in India en vervolgens website developer is Rituparna voor ons een veelzijdige back-end developer met veel ervaring en kennis. Ritu gaat geen back-end uitdaging uit de weg.

Expertises: backend development, PHP, MYSQL

Eveline Pollmann

Financieel coördinator

Eveline is onze steun en toeverlaat in administratieve en financiële zaken. Bijna alles dat met cijfers en geld te maken heeft gaat via haar. Van origine fysiotherapeut, is ze ontzettend goed in staat om ook dit soort zaken stress-loos onder controle te houden.

Expertises: personeelsmanagement, projectadministratie

Maudi Heerink

Online Campaigner (content)

De kracht van Maudi ligt vooral in het creëren van sterke en betekenisvolle (social media) content en het bedenken van mooie customer journeys. Haar achtergrond in communicatie en werkervaring als online content marketeer komt hierbij goed van pas. Maudi is team captain van het Online Campaigners team.

Expertises: contentmarketing, e-mailmarketing, social media

Samantha Rippinger

Online Campaigner (journeys)

Sam is binnen het Online Campaigners team echt de Marketing Cloud specialist. Ze weet veel over het bouwen van de complexe query’s die nodig zijn om de customer journeys daadwerkelijk in te richten in Marketing Cloud en over de koppelingen met Salesforce. Sam spreekt vloeiend Duits!

Expertises: online marketing, SEO, SEA, Marketing Cloud

Ralph de Mol

Online Campaigner (e-mail)

Ralph is goed in het bouwen van slimme e-mailcampagnes die op een leuke en creatieve manier zoveel mogelijk conversie behalen. Hij denkt in e-mail en weet alles over Clang! Zijn werkervaring als email marketeer en oog voor design en techniek komt goed van pas bij het maken van de allerbeste eDM’s.

Expertises: e-mailmarketing, design, online customer journeys

Charlaine Scholten

Online Campaigner (content)

Slimme, sterke teksten maken voor eDM’s in combinatie met logische customer journeys is waar Charlaine het allerbest in is. Ze heeft inmiddels veel kennis over de mogelijkheden binnen Marketing Cloud. Mail je naar de Helpdesk van Growing Minds, dan ontvang je van haar een antwoord.

Expertises: vormgeving, contentmarketing en e-mailmarketing

Robert Moelker

Back-end Developer

Hij denkt en droomt in PHP; Robert is een back-end programmeur met veel ervaring in het implementeren van webkassa’s en koppelen van systemen zoals Salesforce en Marketing Cloud om datastromen vloeiend en logisch te laten verlopen.

Expertises: backend development, PHP, frontend development