We zijn een innovatieve en datagedreven organisatie

Alles begon met een warm hart voor de goede doelen sector en dit is nog steeds een essentieel deel van ons DNA. We doen veel Marketing Cloud implementaties voor non-profit organisaties, maar tegenwoordig zetten we onze deskundigheid ook in voor commerciële bedrijven. Waarom? Omdat wij en onze verschillende klanten veel halen uit deze kruisbestuiving; kennis, ervaring en creativiteit. Ons klantenbestand reikt van KWF en internationale klanten zoals Vier Voeters (Four Paws) tot Audi van Pon Automotive.

Van mini bedrijf naar innovatief team
In de afgelopen 6 jaar zijn we geëvolueerd van een klein marketingadviesbureau naar een innovatieve en datagedreven organisatie die uitblinkt in het technische deel dat hoort bij het online verbinden van mensen. Hier zijn we gekomen door mee te groeien en voorop te lopen in de voortdurende digitale transformatie. Nog steeds gaan we graag op de hordes vooruit, innoveren we, onderzoeken we en willen we alles halen uit groeiende digitale mogelijkheden. We testen, testen en testen zodat we elke keer weer een betere versie van onszelf worden.

De mensen achter Growing Minds
We zijn creatieve denkers, digital geeks, doeners, probleemoplossers, life savers en drukverlagers. Als team vormen we een positieve energie vanuit verschillende persoonlijke ambities en passies. Deze eigenschappen zie je terugkomen in het werk dat we doen.