Hartstichting BMI meter

De BMI meter is de meest bezochte webpagina op Hartstichting.nl. Om bezoekers te kunnen identificeren en als potentiële leads op te kunnen volgen heeft Growing Minds met de Hartstichting een leadstrategie en bijbehorende customer journey ontwikkeld.

De bestaande BMI meter is geoptimaliseerd en voorzien van een optie om een e-mailadres uit te vragen. Na het invullen van het e-mailadres ontvangt de bezoeker per e-mail zijn/haar BMI score met een advies op maat.

Salesforce Marketing Cloud

De opvolgcampagne en de responsive e-mails zijn door Growing Minds gebouwd in Salesforce Marketing Cloud. De verschillende e-mails zullen continu worden geoptimaliseerd door middel van A/B testing.

BMI Dashboard

Om snel en gemakkelijk te kunnen zien wat de BMI meter oplevert aan nieuwe leads heeft Growing Minds een online dashboard ontwikkeld. In dit dashboard worden de belangrijke resultaten van de BMI meter realtime getoond.

Dashboard Klipfolio Blur

Door de koppeling met Salesforce Marketing Cloud ontvangen nieuwe leads automatisch gepersonaliseerde bevestigingsmails. Marketing Cloud is een innovatieve technologie waarmee je marketing op een eenvoudige manier integreert in alle klantprocessen. Growing Minds is partner van Salesforce Foundation en Salesforce Marketing Cloud.

Interesse in een samenwerking?

Heb je interesse in een samenwerking met Growing Minds? Dan neem contact met ons op.

Terug naar cases