Marketing Cloud Consultant

Growing Minds is een marketing automation agency, gespecialiseerd in Salesforce Marketing Cloud. We helpen (internationale) non-profits zoals Save the Children, Natuurmonumenten en het Oranje Fonds, maar ook merken zoals Volkswagen, Audi en Heijmans te groeien. Met een creatieve aanpak en oog voor resultaat, leidt dit telkens tot succesvolle campagnes.

De functie
Jij hebt de skills om samen met je collega’s het beste uit Salesforce Marketing Cloud te halen. Denk hierbij aan dynamische e-mails, customer journeys en landingspagina’s en automatische SMS’jes. Zodra het weer kan werk je zowel op locatie bij klanten, als op ons kantoor in Amsterdam.

Een typische dag als Marketing Cloud Consultant bij Growing Minds? Je komt ‘s ochtends binnen, zet een kop versgemalen-bonen-koffie en maakt een praatje met je collega’s aan de de bar. Je kijkt in de planning wat je vandaag gaat doen en start je dag. Je maakt een e-mail voor KNGF en zoekt een Marketing Cloud issue uit voor Save the Children. Na de gezamenlijke lunch spar je met een collega over een nieuwe journey en verwerk je de feedback van je e-mail. Na een potje tafeltennis help je een project manager met een vraag over Marketing Cloud en je dag zit er alweer op!

Jouw profiel

  • Je hebt een opleiding afgerond op HBO/WO niveau op het gebied van Marketing & Communicatie.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in Salesforce Marketing Cloud.
  • Je hebt een geldig Salesforce Marketing Cloud Consultant certificaat
  • Je hebt oog voor design en kunt overweg met HTML, CSS, AMPscript en databases.
  • Je bent een aanpakker, behoudt het overzicht, structureert en stelt prioriteiten.
  • Je bent sociaal, enthousiast en werkt graag in een team die samen werkt aan het beste resultaat.

Wat we bieden
Een werkweek van 36 of 40 uur met een marktconform salaris en 25 vakantiedagen per jaar. Ons kantoor staat op een supermooie locatie in Amsterdam, vlakbij het Amstelstation, waar je gemakkelijk komt met je OV business card.

Binnen Growing Minds kom je in een enthousiast team, die elkaar dagelijks helpen om de tofste campagnes met de beste resultaten neer te zetten. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien, binnen Salesforce Marketing Cloud of juist daarbuiten. Hard werken wordt bij Growing Minds afgewisseld met veel gezelligheid. Een goede vrijdagmiddagborrel en leuke uitjes zijn dan ook een regel, geen uitzondering.

Geïnteresseerd?
Stuur dan je cv en motivatie naar Carola Kleijer-Lubberman via kombijonswerken@growingminds.nl. Voor meer informatie, bel: 020–330 08 813

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

< Terug naar de vacatures